Lichtplan voorbeelden

Waarom zou u een lichtplan laten maken?
Hieronder ziet een paar interessante voorbeelden die het nut bewijzen.
Kijk of lees wat wij hebben gerealiseerd:

Lichtplan ‘Interieur’

In huis wilt u zich thuis voelen. Lekker ontspannen een boek lezen – natuurlijk met goed licht – of even TV kijken, zonder hinderlijke schittering. Tegenwoordig ook wat vaker thuiswerken. Ook dat vraagt om goede verlichting. Bijvoorbeeld om goed in beeld te zijn bij een video-vergadering. Maar ook om vermoeide ogen te voorkomen bij langdurig beeldschermwerk. Een doordacht lichtplan, eventueel met toepassing van domotica kan hierin voorzien. Hoeft u alleen nog maar te kiezen wat u wilt doen.


Lichtplan ‘Buiten’

Trots op uw tuin? Dan wilt u hem juist nog zien als het begint te schemeren. Een duidelijke afbakening voor uw oprit, zodat u ook ’s avonds laat ziet waar de auto moet staan? Met een lichtplan van B3D is het goed te regelen. Bovendien zorgt een goed verlichte buitenkant ook voor meer veiligheid! Goede reden om aan de slag te gaan. De investering creëert extra meerwaarde voor en meer plezier van uw bezit.


Lichtplan ‘Winkel’

Uw producten horen in de spotlight! Maar welke lampen gaan voor u het werk doen? En welke lichtbronnen en armaturen passen bij de inrichting van uw zaak? B3D helpt u graag met advies en begeleiding van de  installatie. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar de efficiency en zorgen dat u met uw lichtplan bespaart op de energiekosten. Want het rendement van duurzame oplossingen wordt steeds hoger.


Lichtplan ‘Horeca’

De juiste sfeer. Daar draait het om in hotels, restaurants en cafés. U wilt dat u gasten zich op hun gemak voelen. Anderzijds moet de uitstraling ook helder en fris zijn. En: u en uw personeel moet er vlot en veilig in kunnen werken. Een goed lichtplan helpt om dit te realiseren. B3D zorgt voor verlichting die functioneel is en de atmosfeer creëert, waar u – en uw gasten –  naar op zoek zijn.


Wij laten een nieuw licht schijnen over uw interieur

Bel voor een inventarisatie-afspraak
0172 – 496 300

of

Advertentie
%d bloggers liken dit: