Lichtplan materialen

Om een lichtplan uit te voeren maakt u gebruik van verschillende materialen. Armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal. Wilt u alles besturen via uw smartphone, dan kunt u domotica toepassen. Dan regelt u het licht en andere functies vanuit uw stoel of vanaf een plaats buitenshuis. U bent uiteraard geheel vrij in uw keuze van de materialen. Bij B3D hebben we veel ervaring met een keur aan merken. Hieronder een aantal voorbeelden.

Armaturen

Dit zijn slechts enkele van de merken waarmee wij werken. Belangrijk is dat B3D architecten volledig merk-onafhankelijk zijn en u dus objectief kunnen adviseren. Door het brede palet aan leveranciers waarmee wij werken, bent u ervan verzekerd dat we altijd de armaturen vinden, die passen in uw lichtplan.


Domotica

B3D werkt verschillende merken van veel verschillende leveranciers. Er zijn vaak verschillende oplossingen om het lichtplan uit te voeren. Wilt u de verlichting bedienen vanaf uw smartphone of tablet? Het kan allemaal. Maar wat werkt voor u het best? Door goed naar uw wensen te luisteren, kome we samen tot de slimste oplossing.


Lichtbronnen

Wordt het een peertje, een kaars of toch een buis? Het lijkt triviaal maar het biedt oneindig veel mogelijkheden. In een lichtplan houdt B3D rekening met kleurtemperatuur, lichtintensiteit en nog veel meer. Wij vinden voor elke situatie de geschikte lichtbron bij een van onze leveranciers. We laten u graag zien wat er mogelijk is.


Schakelaars

Tegenwoordig kunt u kiezen uit een scala van schakelaars en contactdozen van vrijwel ieder merk. Ze combineren vaak de nieuwste technologie en vormgeving. Het is de rol van B3D om de perfect passende materialen te selecteren, combineren en integreren. Op die manier zorgt een lichtplan voor harmonieus geheel.


Al 25 jaar…

Misschien is B3D wel het sterkste merk waarmee u kunt werken voor het maken van een lichtplan. Wij hebben er al honderden gemaakt en staan klaar om ook voor u een ontwerp te maken, dat aansluit op uw wensen. Of eigenlijk: uw verwachtingen overtreft. Want daarin zijn wij specialist! Al 25 jaar.


Onze mensen

B3D Architecten team - Lichtplan

We zullen onze mensen natuurlijk niet al ‘materiaal’ presenteren. Maar zoals ook een sportcoach het heeft over zijn spelersmateriaal, ben ik als oprichter van B3D trots op mijn team van toegewijde architecten. Wij staan klaar om naar u te luisteren en een lichtplan te realiseren waar u blij van wordt.


Steek uw licht op bij B3D.

Bel ons voor een afspraak op 0172 496300

of


Advertentie
%d bloggers liken dit: